Fes-te amic/ga d’Ambdrets

Estimats/des amics i amigues!
Com molts sabeu Ambdrets és una associació de recent creació, el desembre del 2014, que va néixer per donar una visió positiva de les migracions, reconèixer les seves aportacions en totes les seves dimensions, construir ciutadania i defensar els drets de les persones migrants i refugiades. Des de l’inici, ens hem anat engrescant en un projecte cada vegada més gran que ens demanda cada vegada més dedicació i esforços. La feina genera feina, diuen, i el context que vivim sembla que s’entesta en donar-nos-en més encara.
Us convidem a visitar el nostre web ambdrets.org on trobaràs el nostre pla de treball a dia d’avui i podràs  veure les activitats i projectes en els que estem treballant. Tot el que fem ho fem sense finançament, únicament amb una subvenció atorgada de 6.375€ del Departament de Benestar Social i Família  per al projecte de l’Enfortiment del teixit associatiu d’origen migrant.
Per això necessitem el teu suport i col·laboració amb allò que ens puguis oferir. Nosaltres t’ho agrairem seguint treballant i convocant-te als actes i esdeveniments que fem, i agraint-te la teva col·laboració  a la pròpia  web.

Pots fer un ingrés per la quantitat que vulguis al nostre compte de Triodos Bank ES16 1491 0001 2821 4969 8827 (Fes constar en l’ingrés el teu nom complert per poder-te fer l’agraïment públicament).
Moltes gràcies i fins molt aviat!

http://eepurl.com/bFJ0VH

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s