Propostes per millorar la institució d’asil i la protecció de les persones refugiades

El 22 de febrer de 2018, conjuntament amb l’Associació Catalana per la Pau vam celebrar la Jornada Els reptes de l’acollida de les persones refugiades convocant a diferents experts i expertes per abordar els desafiaments que representa l’arribada de persones refugiades, tant des de l’àmbit local i nacional com a nivell internacional. La Jornada va reunir, al Pati LLimona, una cinquantena d’assistents que van poder conèixer alguns dels models i solucions proposats des de les organitzacions i les administracions, així com el testimoni de persones que han patit l’exili d’aprop o en primera persona.

Díptic Jornada Els Reptes en l’acollida de les persones refugiades

I per la tarda vam realitzar una Taula de Treball amb diferents municipis en què es van elaborar propostes per millorar l’acollida de les persones refugiades a nivell local i com havia de ser la coordinació tant amb la Generalitat de Catalunya com amb les associacions de suport a les persones refugiades.

Per enmarcar la taula de treball vam elaborar el decàleg de propostes d’acollida  següent:

Propostes Asil 2018

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s